Cosul dvs.
este gol

Categorii
Crama

Despre noi

Păstrăm vie dorința de a promova producții locale din dorința de a oferi consumatorilor o experiență aparte, ceva care să-i păstreze alături de noi și să-i îndemne la încercarea de noutăți pentru care ne dăm cuvântul.

Nu trebuie să fii somelier ca să te încânte o degustare de vinuri și vă mărturisim că apreciem gusturile diverse exprimate concentrat după propriile preferințe. Păstrăm pe rafturile magazinului nostru soiuri diverse din crame naționale și internaționale cu scopul de a oferi o paletă generoasă de opțiuni iar în ceea ce privește pachetele promoționale, vă informăm despre  disponibilitatea lor în permanență în magazinul nostru.

Emilian, omul din spatele The WineRoom, este un pasionat de vin, care isi doreste sa te ajute sa descoperi vinul potrivit pentru tine. Pasiunea pentru vin l-a purtat prin multe podgorii si a poposit o vreme la Londra unde a studiat despre vin la Wine&Spirit Education Trust. Emilian are certificat WSET Level 2 soiuri internationale.

Vă așteptăm în Bacău, la sediul nostru din strada Ștefan cel Mare nr. 19 să luați contact cu viziunea noastră în ceea ce privește colecția premium și să luați acasă unul dintre sortimentele disponibile.

spacer
anpc-sal

SOL
Website detinut de Eml Wines S.R.L., CIF: 43183165, Reg.Com: J4/1341/2020

thewineroom.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.