Cosul dvs.
este gol

Categorii
Crama

Termeni si conditii

SC Eml Wines SRL CUI 43183165 J4/1341/2020 Str Stefan cel Mare Bl 19 Sc B Apt 8, este proprietara acestui site si detine toate drepturile de administrare ale acestuia.

Va rugam sa cititi cu atentie "termenii si conditiile”de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare – cumparare intre SC Eml Wines SRL – prin magazinul online www.thewineroom.ro si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestui site.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.


Site-ul www.thewineroom.ro se adreseaza in totalitate persoanelor peste 18 ani. SC Eml Wines SRL isi rezerva dreptul de a livra produsele numai pe baza unui act de identitate care sa ateste varsta
cumparatorului.


SC Eml Wines SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipar sau acuratetea informatiilor aparute pe aceasta pagina web si isi rezerva dreptul de a face modificari in continutul site-ului fara o notificare prealabila. In cazul in care o comanda nu poate fi livrata din aceste cauze, proprietarul site-ului poate anula comanda in urma notificarii clientului, in cel mai scurt timp posibil.
Pentru orice nelamurire privitoare la informatiile din acest site, va rugam sa ne contactati.

Toate preturile din acest site sunt exprimate in lei (RON) inclusiv TVA, daca nu se specifica altfel.

Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Prin plasarea unei comenzi pe acest site va exprimati acordul pentru crearea unui cont de utilizator.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
- OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
- OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
- Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

- Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC Eml Wines SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.thewineroom.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.thewineroom.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Eml Wines SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Eml Wines SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Modalitati de plata:

Plata cash la livrare doar pe teritoriul orasului Bacau

Prin plata online, prin intermediul Netopia Payments

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului„3-D Secure”elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura în primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa şi MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


 

Returul produselor


In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul, doar cu plata taxelor postale de returnare, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.


Dupa primirea produselor, TheWineRoom.ro va restitui contravaloarea produselor conforme, minus cheltuielile de transport, in maxim 10 zile de la receptionarea returului.


Contravaloare se va restitui doar prin ordin de plata in contul consumatorului.


Nu se accepta retur:

-Produsele care nu sunt in ambalajul original.

-Produsele care au etichetele deteriorare.

-Produsle care nu contin toate elementele originale.


Produsele returnate prin curier NU SE VOR TRIMITE RAMBURS.


Pentru mai multe detalii va rugam folositi formulatul de contact https://thewineroom.ro/i/detalii-de-contact/100/

Link formular de retur https://thewineroom.ro/retur.htm


Returul produselor se va face exclusiv la adresa, Bacau, str Stefan cel Mare nr 19, sc B, Eml Wines srl tel 0745622674


Prevederile prezentului capitol se completează cu dispozițiile O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.


In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

 


 


Protecția datelor personale


Prin comenzile pe care le realizați, va dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastra de contact să fie prelucrate de catre www.thewineroom.ro conform Politicii de Confidentialitate

Garanția produselor

Garanția produselor noastre difera de la produs la produs şi este în conformitate cu garanţia emisa de catre producatorul produselor

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, și legea nr 449/2003.

 

  

spacer
anpc-sal

SOL
Website detinut de Eml Wines S.R.L., CIF: 43183165, Reg.Com: J4/1341/2020

thewineroom.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.